Gröndal – modern retrodesign

Gröndal är Tibroköks flirt med 50- och 60-talens funktionalism. Raka linjer, släta ytor och avskalat men under ytan finns alla moderna funktioner.

Luckor

Gröndals luckor tillverkas i ask- eller ekfaner och i mdf som målas. Till våra målade luckor i mdf har vi 6 st utvalda färger, till asken har vi 13 st och till eken finns två ytbehandlingar, mattlack eller sidenvit. Våra utvalda färger har en färgpalett som är högaktuell med alltifrån den vitaste vita kulör till en kulör mörk som natten. Vi har gråa, gröna och blåa toner. Du kan få samtliga luckmodeller i vitrinutförande som stilmässigt stämmer med den luckmodell du valt. Vitrinskåpen ytbehandlas utvändigt och invändigt. Välj mellan antikt, frostat, armerat eller klart glas.

Överfalsad
Överfalsade luckor är ett mellanting mellan innanförliggande och utanpåliggande. Luckan har synliga gångjärnspinnar och ligger utanpå stommen men täcker den bara delvis.

Tibrokök

Verkstadsgatan 13
543 50 Tibro

Öppettider telefontid privatpersoner: måndag-fredag kl. 11.00-13.00.
Övrig tid, vänligen kontakta någon av våra återförsäljare alternativt skicka ert ärende via e-post till info@tibrokok.se
Vi besvarar ert mail inom 5 arbetsdagar.

E-post & telefon