Horizont – symmetrisk enkelhet

Horizont är ett modernt kök, som är ljust och luftigt med rena linjer i fina proportioner. Köket är avskalat men dess finish är överväldigande. Horizont andas enkelhet, naturlighet och tidlöshet. Designen är balanserad mellan form och funktion, där linjespelet som skapas när luckor och lådor radas upp bredvid varandra blir till vackra symmetrier.

Luckor

Horizonts luckor är tillverkade i askfaner och är hela 22 millimeter tjocka vilket gör den infällda grepplisten rejäl och skön att ta i. Med det målade faneret får luckorna en sober enkelhet i sitt formspråk och träkänslan är hög. Till våra målade luckor i ask har vi ett brett sortiment av utvalda färger, en färgpalett som är högaktuell med alltifrån den vitaste vita kulör till en kulör mörk som natten. Vi har gråa, gröna och blåa toner. Färger kan väljas ur vår egen serie med utvalda färger eller ur NCS-skalan som omfattar mer än 2000 kulörer. Du kan få samtliga luckmodeller i vitrinutförande som stilmässigt stämmer med den luckmodell du valt. Vitrinskåpen faneras och ytbehandlas utvändigt och invändigt. Välj mellan antikt, frostat, armerat eller klart glas.

Utanpåliggande
I kök med modern stil syns varken stommar eller gångjärn eftersom luckorna ligger utanpå och döljer stommen helt.

Tibrokök

Verkstadsgatan 13
543 50 Tibro

Öppettider telefontid privatpersoner: måndag-fredag kl. 11.00-13.00.
Övrig tid, vänligen kontakta någon av våra återförsäljare alternativt skicka ert ärende via e-post till info@tibrokok.se
Vi besvarar ert mail inom 5 arbetsdagar.

E-post & telefon