Linjär - Rena linjer skapar harmoni

Linjär är ett modernt kök, utan handtag, med rena linjer och en symmetri som skapar harmoni. De enkla formerna ger stora möjligheter för den som vill sätta ett personligt uttryck på köket. Här bänkskåp Linjär i kombination med väggskåp Grace i vitrinutförande.

Luckor

Linjärs luckor tillverkas i ekfaner eller i askfaner och i mdf som målas. Vi kan också erbjuda Linjär med ett exklusivt laminat med anti-fingerprint som har en optimatt yta. Till våra målade luckor i mdf har vi 6 st utvalda färger, till asken har vi 13 st och till eken finns tre ytbehandlingar, mattlack, sidenvit eller rökt ek. Våra utvalda färger har en färgpalett som är högaktuell med alltifrån den vitaste vita kulör till en kulör mörk som natten. Vi har gråa, gröna och blåa toner. Linjär är en handtagslös modell där luckan hänger 38 mm nedanför stommen på väggskåpen vilket skapar ett grepp. På bänkskåpen är stommen försedd med en L-list i framkant, upptill, vilket gör att luckan går att greppa, se skiss nedan.

Utanpåliggande
I kök med modern stil syns varken stommar eller gångjärn eftersom luckorna ligger utanpå och döljer stommen helt.

Tibrokök

Verkstadsgatan 13
543 50 Tibro

Öppettider telefontid privatpersoner: måndag-fredag kl. 11.00-13.00.
Övrig tid, vänligen kontakta någon av våra återförsäljare alternativt skicka ert ärende via e-post till info@tibrokok.se
Vi besvarar ert mail inom 5 arbetsdagar.

E-post & telefon