Zonat - elegant och stilrent

Zonat är ett modernt kök, med rena linjer i fina proportioner. Köket är avskalat men dess finish är överväldigande. Zonat är elegant och luckans tjocklek, 22 mm, och det urfrästa greppet ger ett rustikt intryck. Designen är balanserad mellan form och funktion.

Luckor

Zonats luckor är tillverkade i askfaner alternativt ekfaner och är hela 22 millimeter tjocka vilket gör det urfrästa greppet rejält och skönt att ta i. Till asken har vi 13 st utvalda färger och till eken finns tre ytbehandlingar, mattlack, sidenvit eller rökt ek. Våra utvalda färger har en färgpalett som är högaktuell med alltifrån den vitaste vita kulör till en kulör mörk som natten. Vi har gråa, gröna och blåa toner. Med det målade askfaneret får luckorna en sober enkelhet i sitt formspråk och träkänslan är hög. Färger kan väljas ur vår egen serie med utvalda färger eller ur NCS-skalan som omfattar mer än 2000 kulörer.

Utanpåliggande
I kök med modern stil syns varken stommar eller gångjärn eftersom luckorna ligger utanpå och döljer stommen helt.

Tibrokök

Verkstadsgatan 13
543 50 Tibro

Öppettider telefontid privatpersoner: måndag-fredag kl. 11.00-13.00.
Övrig tid, vänligen kontakta någon av våra återförsäljare alternativt skicka ert ärende via e-post till info@tibrokok.se
Vi besvarar ert mail inom 5 arbetsdagar.

E-post & telefon