Välkommen till Tibrokök!

Traditionerna i Tibro går tillbaka flera generationer och många av yrkena har gått i arv. Tibrokök är en helt unik produkt. Alla våra kök byggs på beställning och ett kök byggs bara i ett enda exemplar, bara för dig. Då duger inget annat än gedigna kvalitetsmaterial och genuint hantverkskunnande. För när ett kök byggs med stolthet och känsla blir resultatet ett rum att längta till, dag efter dag, år efter år.

Du har vårt fulla stöd. Hela vägen, från första skissen till den sista idragna skruven, ser vi till att det blir som du vill ha det, i varje liten detalj. Den tryggheten tycker vi att du har rätt att kräva, och vi ger den till dig med glädje.

Börja med att bläddra igenom våra bilder för att hitta dina favoriter. Men nöj dig inte med synintrycken. Kom in och upplev köken med alla sinnen i våra utställningar. Syna finishen, prova finesserna, öppna luckor och stäng lådor. Först då förstår du hur ett kök kan bli en vän för livet – våra kök är byggda för livslång kärlek.

Välkommen till Tibroköks värld. Och känn dig som hemma.

Titta närmare på våra vackra kök

Tibrokök

Verkstadsgatan 13
543 50 Tibro

Öppettider telefontid privatpersoner: måndag-fredag kl. 11.00-13.00.
Övrig tid, vänligen kontakta någon av våra återförsäljare alternativt skicka ert ärende via e-post till info@tibrokok.se
Vi besvarar ert mail inom 5 arbetsdagar.

E-post & telefon